Szerintetek érdemes már kilencedik év végén nekiállni a tételeknek?
Figyelt kérdés
Tudom lehet, hogy nagyon hamari lehet már most neki állni. De nem akarom, hogy sietni kelljen vele. Ti erről mit gondoltok? Ti mikor kezdtetek neki?2023. júl. 7. 12:49
1/8 anonim válasza:
Most leszek 10.-es, én szabadidőmben pár angol tételt kidolgoztam, szerintem nem rossz, ha most elkezded:) a szünetben is biztos, hogy kidolgozok párat majd:)
2/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges. Ne görcsölj rá az érettségire, inkább élvez az életet.
3/8 anonim válasza:
Felesleges. Arra figyelj, hogy az órákon normálisan jegyzetelj, és tedd el a füzeteidet, hogy meglegyenek később.
4/8 anonim válasza:
Szerintem se kell, főleg hogy nem is tudod mik lesznek a tételeid, 3 év van még addig. Így maximum ismételni tudod az eddig tanultakat. A füzeteket tényleg rakd el, hasznos lehet később. Ennél több nem kell. Ráérsz 12.-ben foglalkozni a tételekkel, addig az év végi jegyeidre koncentrálj inkább.
5/8 anonim válasza:
Úristen, dehogy. Nem is kapod meg a tételeidet ilyen korán, nem kell sehova sem sietni. Készülj az óráidra és ne foglalkozz az érettségivel még pár évig.
6/8 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez, nem tudod, hogy milyen tételeid lesznek. :)
Csak tanulj az óráidra, ennyi a dolgod egyelőre, nyaranta átismételheted, ha van kedved, de azt a tárgyankénti 20-40 tételt simán meg tudod tanulni utolsó évben.
7/8 anonim válasza:
Időpocsékolás. Ha valamit szeretnél tanulni nyáron, tanulj nyelvet!
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne tedd, biztosan tanultál eleget a tanév során mindenből! Ráérsz majd később, tizenegyedikben, de még tizenkettedikben is, az érettségi évében foglalkozni a tételekkel. Pihenj nyáron, és ha tényleg tanulni szeretnél valamit, akkor az utolsóval tudok egyetérteni. Angolul vagy németül, de akár más nyelven is tanulhatsz, ami neked tetszik. Ez borzasztóan fontos lesz az életedben, a közismereti tárgyak tételei pedig szerintem kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!