Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemre jó válltáska/oldaltá...

Egyetemre jó válltáska/oldaltáska?

Figyelt kérdés
Vállon hordható táskát szeretnék venni, 33x28x10 cm nagy, több zsebe van. Praktikus ez egyetemre? Belefér több A4-es füzet. Naponta kb mennyi óra szokott lenni átlagosan? Olyan 3-4 füzet elég?

2023. júl. 3. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg milyen szakra mesz. De en pl nem tudtam oran jegyzetelni. Egy ido utan egy fuzetbe irtam mindent, mert nem teltek be.

Aztan masio egyetemre mentem es ott se tudtam oram irni az semmire nem eleg. Otthon masik fuzetbe jegyzeteltem, igy kb minden orara egyet vittem es a fontos dolgokat irtam csak bele.

Eleg az a taska, lehet sok is.

2023. júl. 3. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Marmint ugyanazt a fuzetet vittem minden orarar
2023. júl. 3. 22:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Pszichológia szak (reméljük)
2023. júl. 3. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
5%
Ha ilyen bizonytalan vagy, nem biztos, hogy jó választás ez a szak. Nem rosszindulatból mondom.
2023. júl. 3. 23:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindenből külön füzet, ez nem középiskola, gyűrűsmappa is jó, akkor csak lapokat kell vinni.
2023. júl. 3. 23:34
 6/12 A kérdező kommentje:

A “reméljük” rész a ponthatárra vonatkozott mivel ha véletlenül 14 pontot nő a ponthatár akkor nem vesznek fel.

Ha arra értetted hogy mert nem tudom eldönteni milyen fajta táskát vigyek akkor nyugi nem bizonytalan vagyok csak inkább gondoltam kikérem az ebben tapasztaltabbak véleményét hogy ne első nap döbbenjek rá arra hogy nem praktikus :)

2023. júl. 3. 23:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Ötödik válaszra reagálva köszi a segítséget megfogadom a tanácsodat
2023. júl. 3. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

+1 a gyűrűsmappára és lapokra. Lehet venni perforált jegyzettömböt (vonalas és négyzetrácsos verziót használok), én az Auchanban találtam saját márkásat, az már 4. féléve kitart, mivel rengeteg online anyagunk van, amit nyomtatok a saját jegyzet mellé. (BME - VBK)

Tudom, hogy nem túl környezetbarát, de nem bírok képernyőről tanulni.

Ne vegyél sok mindent, simán lehet, hogy nem válik be se a füzet, se a lapos megoldás és laptopra térsz át.

2023. júl. 4. 01:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó ötlet a gyűrűs mappa, oda egy téma/tárgy váltásnál simán beteszel egy színes lapot vagy valamit és tudod is hogy más következik. És a mappát sem kell magaddal hordozgatni, otthon betűzöd és kész, magadnál meg csak lesz egy üres sima mappa pár papírral.
2023. júl. 4. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is próbáltam gyűrűs mappát, de én felhagytam vele, mert rájöttem, hogy nekem a szimpla füzetes megoldás jobban bejön. Igazából kinek mi. Nálam általában 1-2 füzet van a táskámban, és abba írok mindent. Az elején úgy kezdtem az egyetemet, hogy minden tárgyra külön füzet, de rájöttem, hogy az fölösleges, mert van amelyik tárgynál még a füzet negyede sem telt be. Aztán próbáltam a gyűrűs mappát, de nekem az összességében nem volt annyira kényelmes. Inkább minden nap viszem magammal ugyanazt az 1 vagy 2 füzetet (általában egy vonalas meg egy négyzetrácsos füzetet viszek), írok azokba mindent, ha pedig betelnek, veszek újat. A lényeg, hogy szerintem egy oldaltáska, válltáska elég lesz, és akkor majd meglátod. A gyűrűs mappa is jó megoldás, de a füzetes is, kinek mi. A lényeg, hogy tényleg ne tárazz be semmiből sem, mert előre nem tudod, hogy milyen megoldás lesz számodra a kényelmes. Amúgy nincs tapasztalatom pszichológia szakkal, nem tudom, hogy az mennyire körmölős, nem tudom, hogy mennyire van szükség arra, hogy ténylegesen legyen minden órára külön füzeted.
2023. júl. 4. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!