Egyetemre jó válltáska/oldaltáska?
Attol fugg milyen szakra mesz. De en pl nem tudtam oran jegyzetelni. Egy ido utan egy fuzetbe irtam mindent, mert nem teltek be.
Aztan masio egyetemre mentem es ott se tudtam oram irni az semmire nem eleg. Otthon masik fuzetbe jegyzeteltem, igy kb minden orara egyet vittem es a fontos dolgokat irtam csak bele.
Eleg az a taska, lehet sok is.
A “reméljük” rész a ponthatárra vonatkozott mivel ha véletlenül 14 pontot nő a ponthatár akkor nem vesznek fel.
Ha arra értetted hogy mert nem tudom eldönteni milyen fajta táskát vigyek akkor nyugi nem bizonytalan vagyok csak inkább gondoltam kikérem az ebben tapasztaltabbak véleményét hogy ne első nap döbbenjek rá arra hogy nem praktikus :)
+1 a gyűrűsmappára és lapokra. Lehet venni perforált jegyzettömböt (vonalas és négyzetrácsos verziót használok), én az Auchanban találtam saját márkásat, az már 4. féléve kitart, mivel rengeteg online anyagunk van, amit nyomtatok a saját jegyzet mellé. (BME - VBK)
Tudom, hogy nem túl környezetbarát, de nem bírok képernyőről tanulni.
Ne vegyél sok mindent, simán lehet, hogy nem válik be se a füzet, se a lapos megoldás és laptopra térsz át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!