Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosisok! Milyen táskátok...

Orvosisok! Milyen táskátok van, háti táska vagy oldaltáska?

Figyelt kérdés
Mennyi könyvet, jegyzetet stb. kell vinni egy átlagos nap suliba?

2014. aug. 10. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Hmm hát olykor olykor kell cipelni elég súlyos könyveket is ( ez inkább első években fordul elő). Amúgy ha beülsz könyvtárba onnan is kiveheted, de ha már kivették előled az szívás, ilyenkor jobb ha van nálad saját. Szóval igen olykor előfordul hogy tele pakolod a táskád , olykor meg van nálad kb egy toll meg egy papír és csókolom. Órarendtől függ.

Én spec a hátizsákot preferálom, mert abba kevésbé érzem a súlyt. Valaki oldaltáskával járt én azt nem szerettem sok cuccnál, mert tökre görbültem oldalra.

De hát kinek a pap , kinek a paplan. :)

2014. aug. 10. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindig oldaltáskát hordok, az egyetemre meg nem szoktam sok cuccot vinni, nincs rá szükség.
2014. aug. 10. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

"mert aki orvosira jár az valaki, aki nem az senki, na akkor, hogy is van ez"

Azért nem kell mindent belemagyarázni. Szerintem egyáltalán nem ugyanannyi könyvvel mennek órára a különböző szakosok. Van biztos, ahova kell a laptop, nálunk nem, biztos van ahol kell A3-as papírokat vinni, vagy sok könyvet, esetleg szakmai eszközöket, nálunk nem (néha szike, fonendoszkóp, köpeny).

Nem kell egyből gyűlölködést belelátni, biztos nem volt semmi rossz szándék a kérdés feltételekor.

A kérdésre válaszolva én oldaltáskát hordok, mert általában csak egy füzetet viszek és egy tollat, néha 2 db könyvet, de vannak akik a hátizsákot jobban kedvelik. Egyéntől függ, de nagy helyre nem lesz szükséged.

2014. aug. 11. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hordok sok cuccot, így nekem egy sima női táska bőven elég. Egy toll mg egy füzet belefér, bár már a jegyzetelést is feladtam, mert minden anyagot kiadnak, és feleslegesnek érzem. Első két évben kellett az anatómia atlasz, de az is csak heti egyszer, gyakorlatra. Más könyvet felesleges elcipelni.
2014. aug. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!