Állatorvosi önköltségesről nehéz átkerülni államira?
3-as átlagot kell elérni :)
Annó talán beiratkozásnál azt mondták, hogy igazából ezen ne izguljunk, hamarabb rúgnak ki, mint átsorolnak.
És legalább 5,5 év, de talán mostmár bejött még egy félév, szóval 6 év.
“…még mindig jobb költségtérítésesen végigcsinálni, mint egyáltalán el nem végezni a képzést.”
Állatorvosisként én sajnos ezt nem tudom megerősíteni. Szerintem nem éri meg (mai tudásommal biztos a közelébe se mennék ennek az egyetemnek), de az mindenkinek magának kell eldöntenie. Ha van ennyi “felesleges” pénzed még esetleg, de 15-20 milliós hitellel elkezdeni az életet :/
Egyetértek az előttem szólókkal, nagyon nehéz átkerülni államira, úgyhogy szerintem csak akkor kezdd el önköltségesen ha biztos vagy benne, hogy végig fizetni tudod.
A Marek ösztöndíj valóban jó lehetőség lett volna számodra, de azt június 30-ig meg kellett pályázni, szóval most már az a lehetőség is elúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!