Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Semmelweis egyetemen levelez...

A Semmelweis egyetemen levelezőin is lehet kérni kollégiumi elhelyezést?

Figyelt kérdés
Ápolónak jelentkeztem levelezőire, viszont Miskolc mellett lakom. Tekintve azt hogy az órarendben úgy van, hogy havi 1 hetet fent kell töltenem mert akkor lesznek az órák megtartva, így ebben az esetben jár bármiféle elhelyezés? Lehet igényelni? Vagy akik nem Budapestiek ezeket a havi 1 heteket hogyan oldják meg?

2023. jún. 29. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát azért egy ápolói állás nem egy magyarországi félkamu egyetemi pozíció
2023. jún. 30. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:
#11: Ha valakinek rokona vagy közeli ismerőse mondjuk egy kórházi főorvos vagy főnővér, az nyilván legszívesebben ilyen helyre megy el beosztott ápolónak, s nem pedig egy olyan helyre, ahol mindenki vadidegen. Részben azért, mert egy ilyen helyen jobb bánásmódban részesülhet (pl. ügyeleti beosztás), részben pedig azért, mert az adott rokon vagy ismerős megbízható információforrás arra nézve, hogy milyen a munkahelyi légkör és milyenek a munkakörülmények. Az álláspályázatból ugyanis ezek egyáltalán nem derülnek ki. Senki nem fogja beleírni a pályázatba, hogy a közvetlen főnököd egy kibírhatatlan hárpia, a munkatársaid pedig intrikusak. Nekem nem egy kellemetlen tapasztalatom volt abból, hogy lelkesen megpályáztam és elnyertem egy állást, aztán pár hónap alatt fény derült arra, hogy mennyire mérgező a munkahelyi légkör.
2023. jún. 30. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
nincs olyan munkahely, ahol kettesével lehet a wc-re járni
2023. jún. 30. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!