Hány pont kell angol szóbelin hogy meglegyen a minimum pontszám?
Figyelt kérdés
Nekem tényleg csak a minimum kéne,az írásbelim 63 pontos lett,de a szóbeli nem az erősségem2023. jún. 19. 18:17
2/5 anonim válasza:
Közép vagy emelt? (Nyelvek esetén más a ponteloszlás, ezért enélkül az információ nélkül nem számítható át pontra a százalék.)
De amúgy igen, 12% kell, szóval ha megy a százalékszámítás, akkor magad is át tudod számolni.
3/5 anonim válasza:
Az emelt szóbelik már véget értek, úgyhogy ez közép lesz. :)
Kérdező, ha 63 pont összejött az írásbelin, akkor erős hármas a tudásod, nem kell a dráma.
4/5 anonim válasza:
4 pont kell. Én 60 pontot értem el úgy, hogy meg se tudok mukkanni angolul! Lehet, hogy a kérdező is így van vele. Szerintem el fogok hasalni szóbelin...
5/5 anonim válasza:
Csak rossz a lelkiismeretetek mert ellógtátok az órákat és végigpuskáztátok a dolgozatokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!