Ha nem megyek be érettségire mi történik?
Tehát úgy van, hogy francia szakon érettségizek. A szabadon választott tantárgyam az angol, így nem 5 hanem 6 tárgyból érettségizek. Szóbeliznem kell francia civilizációból is, de annak csak és kizárólag annyi a szerepe, hogy ha nincs meg, nem kéttannyelvű az érettségim. Mint mondtam, a szabadon választottam az angol, tehát a kéttannyelvűn kívül tényleg semmi szerepe nincs ennek a francia civ.-nek. Viszont plusz 40 tétel.
Na most ha nem megyek be rá, mi történik? Csak simán nem kéttannyelvű az érettségi, vagy köteleznek rá hogy újra csináljam?
Elvileg érettségin ha bármi nincs meg, abból újra kell menni, és addig nem kapsz érettségi bizonyítványt.
Egy kettest szedj össze…
Ezt mondjuk nem tudom, hogy gondolod megvalósítani... a szóbeli érettségik egy teremben vannak. Bemész, leérettségizel magyarból, szólnak, hogy jön a civ., te addig kimész a teremből, és 20 perc múlva visszamész, hogy jöhet a töri és angol?
Fusd át annyira a tételeket, hogy 3 összefüggő mondatot tudj mindegyikről mondani, akkor már kapni fogsz egy kettest. Jelzem, ez azért általában IQ-ból is menni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!