Indok egyetemi önköltség ki nem fizetésére?
Második félévem ért most véget azonban az önköltség második részletét nem fizettem be. A félévem aktív volt, előadásokra is bejártam, de vizsgát nem tettem. Nem szeretném folytatni a tanulmányaimat. A fizetési elmaradásomat az egyetem most számonkéri és csak abban az esetben nem kell fizetnem ha a dékánnak írok és ő úgy ítéli elengedi azt. Mi lenne a legjobb indok ilyen helyzetben? Elég a megváltozott anyagi körülmény? Nem jönne most jól ha be kellene fizetnem azt az összeget ezért szeretnék egy nagyon jó levelet írni. Valaki írt már ilyet?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem lesz elég a sima anyagi nehézség... Akkor azt mondják, ok, akkor vegyen fel hitelt... Vagy, ok, később fizethetsz, de késedelmi kamatokkal együtt...
Ha bejártál, aktiváltad magad, akkor ez édeskevés
Van az a vis maior helyzet, amire megítélhetik ezt, de gondolom ilyennel nem rendelkezel.
Legjobb esetben is részletfizetést tudsz kérni.
Ha nem csinálsz semmit, akkor menni fog a levelezés, köztetek a kifizetésért, aztán peres ügy is lehet belőle.
Már ne is haragudj, de eléggé gerinctelen hozzáállás, hogy igénybe veszel egy szolgáltatást, aztán himi-humi indokok miatt nem fizetsz...
"Nem jönne most jól ha be kellene fizetnem azt az összeget"
Ja hát igen nekem sem jön jól amikor be kell fizetnem a rezsit de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!