Valaki el tudná magyarázni konyhanyelven, hogy az eltén az átsorolás folyamata hogy működik?
Figyelt kérdés
Azért lenne fontos, mert szeretnék bentmaradni államin és szeretném tudni, hogy mi a minimum követelménye ennek.2023. jún. 4. 22:46
1/9 anonim válasza:
Az adott kar tanulmányi és vizsgaszabályzatában kell megnézni, hogy mennyi kredit és milyen átlag alatt sorolnak át.
2/9 anonim válasza:
Elte Questura oldaláról bemásolom, átlag számítás módja is ott lesz:
3/9 anonim válasza:
Iskola, kar, szakfuggo, ennek hianyaban nem sokat tudunk mondani
4/9 anonim válasza:
[link] ezt valaki fordítsa már le magyarra.
5/9 anonim válasza:
Mit szeretnél hogy lefordítsunk? El kell érni az ott feltüntetett átlagot és a 36 kreditet.
Ha nem akarsz számolni, akkor netre beírod, hogy súlyozott átlag kalkulátor, oda beírkálod szépen a jegyeid (x a jegy, p a kredit), aztán megkapod az átlagodat.
Ha nincs meg a min. átlag, akkor átsorolnak. Ha megvan az átlag, de a kért kreditszám nincs meg, akkor is átsorolnak.
6/9 anonim válasza:
utolsó vagyok, a kredit is függ a karodtól, 30 vagy 36 a limit
7/9 anonim válasza:
ja közben megoldódott, bocsesz. szóval ja, súlyozott átlagot néznek, és nálunk ugye eltén meg van adva, hogy 2 félév alatt minimum mekkora átlagot kell elérned ÉS még 36 kredit.
nálunk asszem 3,5 -öt kell és 36 kredit.
összezavart a korr. kreditindexesdi, de az meg ugye ösztöndíjnál jelentős, nem ilyenkor. :)
8/9 anonim válasza:
nem ertem miert lettem lepontozva mikor eltes vagyok es minden ugy van ahogyan irtam. feketen feheren ott van az oldalon is:D
9/9 anonim válasza:
én zöld pacsiztalak utolsó, engedd el, GYK-n ne keress racionalitást ilyen téren:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!