Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor hogy is van ez?

Most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Idén érettségizek, de előre látom, nem lesz elég pontom, kettő emelt kellene ahhoz, hogy bejussak egyetemre...viszont sajnos csak egyet sikerült tennem...októberben szeretnék egy szintemelőt tenni, hiszen már csak ezen az éven van érettségi a 2012es NATra épülve. Egyik helyen azt olvasom megtehetem, másikon azt, hogy nem. Most mi is az igazság? Ki az, aki hasonló cipőben jár vagy járt? Hogy oldódott meg? Érvénytelenítsem akkor a középszintű érettségimet úgy, hogy szóbelin nem jelenek meg, és akkor el tudok úgy menni októberben? Már teljesen bekavartak...

2023. jún. 11. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp tudsz még októberben a régi NAT szerint vizsgázni, csak az érettségi bizonyítvány megszerzése után ez már fizetős lesz.
2023. jún. 11. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Folytatni fogom nappali képzésben a tanulmányaimat addig is...
2023. jún. 11. 17:17
 3/4 anonim válasza:
0%
Bocsi, nem tudom a valaszt, de megkerdezhetem mi ez a NATos dolog? Nem vagom a valtozast, de erdekelne! Mi lesz a kulonbseg?
2023. jún. 11. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Már a 2020as Nat szerint lesz érettségi...a tananyagokban, a számonkérendő dolgokban lesz változás...már fent van az OH oldalán ha bővebben érdekel
2023. jún. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!