Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit ad hozzád a(z egyetemi)...

Mit ad hozzád a(z egyetemi) kollégiumi élet?

Figyelt kérdés

SZTE-re járok, ETSZK-ra. Vannak kari és általános kolik, de nem hallottam jókat (ez igaz?).

Viszont a szociális életem gatya, bárhogy próbálok ismerkedni, nehezen megy. Elcsevegek bárkivel, egy buliban tudok kihez csapódni, tettünk már egymásnak kiscsoporton belül kölcsönös szívességeket (tételeket cserélgetünk, bárki írhat a csoportba és privátban is a másiknak, ha van valami okosságunk bedobjuk a közösbe), de valahogy nekem mindig is nehéz volt közelebb kerülni, gimiben is 1,5 év kellett hogy bemelegedjek. De nagyon magányos vagyok, nem jó így az élet. Sok havert akarok, 2-3 közelebbi barátságot, szerintem értitek hogy mit.

És a kolisoknál látom (pláne szobatársakon), hogy nekik megvan ez…

És -ne nevessetek ki- tiktokon láttam egy csomó olyan videót, ahol az ilyen mindennapi kis apró nehézségeken való humorizálás megy, ezzel kovácsolnak társaságot.

Túlmisztifikálom, vagy javítana a helyzeten, ha bekerülnék? Nagyon egyedül vagyok, hiába a jó tanulmányi eredmények, ha sírva várom hogy apuciékhoz visszajöhessek (minden héten hazautazom…), mert nincs senkim Szegeden.

2023. jún. 4. 08:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tömény mennyiségű bulit, jó társaságot, pulsz 10-20 kilót a testsúlyodhoz
2023. jún. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!