Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyek a nagy presztízsű...

Melyek a nagy presztízsű egyetemi szakok?

Figyelt kérdés
Vannak ugye a presztízs szakmák, amelyeknek a társadalmi megítélése eléggé magas és megbecsüli őket a társadalom, meg előrelépés, folyamatos fejlődés jellemzi ezeket, és a szakmabelieket. Mik tartoznak ide szerintetek? Pl. jogász, közgazdász, orvos, mérnök stb?

2023. jún. 3. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Ki mondta, hogy egy darab sz*rként nézünk rájuk? Én ugyanúgy megbecsülök minden dolgozó embert legyen az szakmunkás vagy 3 trendi diplomát elvégzett ember, mert értéket teremt mindkettő. Nem attól fogok valakit jobban megbecsülni, hogy milyen papír van a kezében, hanem, hogy milyen ember. Az pedig, hogy milyen előrelépési lehetőségek vannak egy szakmán belül, az meg nem az én véleményemtől fog függeni, hanem attól, hogy xy munkáltató hajlandó-e megfizetni
2023. jún. 3. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
15%

9. “Mondjuk az se számít, hogy egy jó marketinges majdnem egyéves fizudat megkeresi egy hónap alatt?”

Egy jó marketinges pontosan annyit keres, mint én, egy hónap alatt – én ugyanis egy tűrhető marketinges vagyok, és annyit keresek, mint saját magam. :)

2023. jún. 3. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Mernok szakmák jo resze nemolyannagy durranás mint ahogy sokan gondolják. Info,villamos,mecha trió jol keres,gépész meg elmegy. De a többi mérnök szakma nemhogy cucc. Pl: az ilyen agrar,epitő-épìtész, környezet, élelmiszer meg hasonló mérnök szakok .
2023. jún. 8. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem nagy cucc *
2023. jún. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!