Hogyan tudnék napi 8 óra iskola után itthon még 2-3 órát hatékonyan tanulni?
Figyelt kérdés
Elterveztem, hogy minden nap tanulni fogok egy tételt, de az utóbbi 2 napnál már nehezemre esett az iskolában töltött 8 óra után felfogni azt ami a tételekben le van írva.#hatekonysag
2023. máj. 18. 13:10
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Az iskolarendszerünk borzalmas. Ezt csak túlélni lehet. Én a helyedben inkább sportolnék és baráti közösségekbe járnék, a tantárgyak közül pedig fókuszálnék arra, amelyik kell a továbbtanuláshoz, a többiből meg elég a kettes. Így túl lehet élni.
Ezt csak azok bírják, akiknek nincsenek barátaik és soha nem járnak el otthonról sehova.
2/5 anonim válasza:
Az iskoládban napi 8 tanóra van. Biztosan vannak köztük olyanok amik a futottak még kategóriába tartoznak. Gondolok itt a rajz, ének, teszi, etika... tantárgyakra. Ezeken tanulgatod a tételeket.
Nem teljesen értem hogy milyen tételeket tanulgatsz.
3/5 A kérdező kommentje:
elorehozott erettsegis tetelekrol van szo
2023. máj. 18. 13:33
4/5 anonim válasza:
Ismerős a gond, nekem is sokszor annyira le volt halva az agyam mire hazaértem, hogy nem volt erőm/kedvem tanulni. Ami nekem bevált, hogy mikor hazaértem, egy kicsit, mondjuk egy órát pihentem, olvastam, sorozatoztam, és utána kicsit felfrissülten láttam hozzá a tanuláshoz. Valamint én sportoltam is mellette és a mozgás mindig jót tett, átmozgatott, kikapcsolt (futottam, aközben nem kellett koncentrálni, úgyhogy jobban tudtam utána). Ha nagy sport nem is, óránként pár perc séta szerintem csodákra képes.
5/5 anonim válasza:
Nekem is az segített sokat, hogy miután haza értem, elmentem edzeni egy 2 órát, vagy játszottam a gépemen valamit. Utána volt már energiám tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!