Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pár hónapja vettem elektromos...

Pár hónapja vettem elektromos gitárt, és most a hangkártya+fülhallgató kombó helyett szeretnék hozzá erősítőt venni, meg egyéb pedálokat. Milyen szempont alapján nézzek körbe, és melyik márkák jók, amik 200 ezer Ft alatt kaphatók?

Figyelt kérdés

2023. máj. 15. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Van olyan erősítő, amelybe bele van építve már effekt, de egyébként gyakorláshoz nem kell nagy teljesítmény.

Effektpedálban nehéz segíteni: nem mindegy, milyen stílusban gondolkozol. Nézz utána, milyen hangzást keresel, kedvenc gitárosaid mit használnak.

2023. máj. 15. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Legyen mindenből a tökszőralap. Ami az egyik iskola. Illetve legyen egy egység, ami mindent tud és tartalmaz, ez a másik iskola. A márkákat már nem nagyon lehet ajánlgatni, mert az elmúlt egy emberöltő alatt olyan sok tradicionális és butik cucc nőtt a piacra, amiben az isten sem igazodna el.

Ha én járnék a cipődben azt csinálnám, hogy vennék egy kis teljesítményű, 1-5 watt körüli csöves kombót, 12 colos szóróval és a többit rábíznám a holnapi napra.

Közben megnéztem, mibe kerül újonnan egy ötös Blackstar, szarban vagy:))) Mondjuk ahhoz meg nem kell semmi, viszi a rockot, nekem volt, amikor még nem került ilyen hülyeségbe.

2023. máj. 16. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!