Középszintű matematika szóbeli tételek?
Nagyon elszúrtam az érettségit, kb.24 pontot számoltam.
Sajnos nem megy nekem a matek, a humán tárgyaknál nincs probléma. Magyar, töri kb.90%-os lesz, van felsőfokú angol nyelvvizsgám, most készülök a francia középre.
Sokat gyakoroltam, magántanárhoz is jártam, de ha más a szövegkörnyezet, vagy más számok vannak a feladatban, egyszerűen nem értem, nem tudom mit kell vele kezdeni.
Viszont szóbeli tételeket nem kaptunk, és csak június 5.-én lehet megnézni az eredményeket.
Hogy tudok így felkészülni? Mit csináljak?
Nagyon ideges vagyok.
Köszi.
De nekem már nincs holnap érettségim. Bocsi. Angol előrehozottam rég megvan.
És kerestem google-on képzeld. De azt olvastam, hogy a tanár állítja össze.
Milyen szakra készülsz?
Nem adtak papírt diszkalkuliáról? Mert akkor nem kellett volna érettségizned matekból.
Elég szar válaszokat kaptál😅
Szaknyelv használata nagyon fontos szóbelin,tanulj meg fogalmakat stb,ha jól tudom levezetés nincs közepen tehát az nem kell(ami jó mert ez a legnehezebb)
Tehát:fogalmak,képletek,szaknyelv ezeket tanulgasd aztán sok sikert,de reméljük meglesz a 25 pont valahogy es akkor ez nem is kell
#10 nem törlök semmit nem érted? Most néztem meg a válaszokat, nem értem miről beszélsz.
A többieknek köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!