Hogyan néz ki közép szinten egy matematika szóbeli?
Van páromnak egy (meglehetősen lusta és nagyszájú) huga. Holnap lesz közép szinten a matematika szóbelije. Már 2x megbukott az írásbelin. Szerintem nagyjából ő az utolsó, akit érdekel, hogy meglesz-e az érettségije vagy sem. Én tanulni nem láttam az elmúlt hetekben (egész nyáron járatták matek tanárhoz kemény tízezrekért). Hiába próbáltunk neki tanácsokat adni (mi egyetemisták vagyunk párommal), de mintha a falnak beszéltünk volna. Sajnálom párom szüleit... Bizonygatták, hogy elküldik dolgozni, ha most se sikerült neki a pót-, pótérettségi (a jelenlegi suliból biztosan kirúgják, ha most nem sikerül neki a matek, mert az bemeneti követelmény). 22 éves lesz a lány, tényleg lenyűgöznek az ennyi idős gyerekek, mennyire tojnak bele mindenbe (nem mintha én annyira idős lennék, illetve, tisztelet a kivételeknek, ofc).
Szóval, hogy néz ki egy matek érettségi szóbeli? Sose volt még ilyennel dolgom. Szigorú a bizottság vagy intézmény függő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!