Mi a különbség az energetikai auditor és az energetikai szakreferens között?
Én ezt úgy írtam hogy az MVM-nél dolgozom senior projektmenedzserként úgyhogy kellőképp kompetens szakember vagyok és van rálátásom az energetikai szektor működésére. Ezeknek a munkaköröknek pusztán azért van létjogosultságuk mert az állam törvényileg szabályozza az energetikai szektor működését de valódi hozzáadott értéke nincs egyik munkakörnek sem, sőt nagyon alacsony kompetencia is elég ezek munkakörök betöltésére.
Ha úgy érzed magadról hogy nem vagy a kompetenciák embere és alacsony az értelmi képességed valamint nem vagy motivált az előrelépést és a magas béreket valamint home office munkavégzést illetően akkor jó választás lehet feltéve hogy elégedett vagy a minimálbérrel és elfogadod hogy az energetikai szektorban a hierarchia legalján leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!