Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a shift gomb ezen a...

Melyik a shift gomb ezen a számológépen?

Figyelt kérdés

Hewlett Packard 20s típusú számológép.

Nem találom rajta a shift-gomb funkciót, esetleg tudna nekem segíteni valaki abban, hogy melyik lehet az?

2023. máj. 8. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom, hogy a "C" gomb feletti két kajla nyilas gomb szolgál a gombok feletti funkciók elérésére.
2023. máj. 8. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A [C] (on/OFF) gomb feletti sárga és kék gomb (valamelyike) felel meg szerintem a shiftnek. Értelemszerűen, ha valamelyik gomb feletti sárgával írt funkciót akarod elérni, akkor a sárgát kell megnyomni a gomb előtt, ha a kéket, a kéket…

De nyugodtan lapozz bele a használati utasításba, amúgy:

[link] literature.hpcalc.org /community/hp20s-om-en.pdf

2023. máj. 8. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van rajta egy kék és egy sárga shift is, amivel a kék és a sárga funkciókat lehet elérni. Elég egyértelműek a billentyűzet bal alsó részén...
2023. máj. 8. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:

OFF:

Ez egy jó példa arra, hogy milyen tahók az emberek!

Én voltam a kérdés első és helyes megválaszolója, és én nyomtam zöldet a két rákontrázó másikra. Erreföl nekik lett előbb kijelezve a zöld, és a második válasz öt, a harmadik négy zöldet begyűjtött.

Azért van ez így, mert a sok opportunista pontvadásznak nincs magánvéleménye, és csak garantált zöldre nyom zöldet - mert arra garantált a plusz pont - undorító!

2023. máj. 9. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!