Idén évvégén biztos meg lesz énekből a 30% hiányzás, mert sokat voltam beteg meg a csapatom is a második felévben kikért majdnem minden énekről, ezért hivatalosan osztályozo vizsgát kéne irnom. Az lehet hogy a tanár elengedi?
És ha nem engedi, hogy zajlik egy ilyen vizsga és lehetek-e 5ös évvégen?
Egyébként 5ösre vagy 4esre állok és minden dogát megírtam vagy pótoltam
Közép Iskolába járok (ország top 15) és Közben profin focizok (NB1es csapat utánpótlásában)
Akkor megúszósdit játszunk?
Vannak szabályok, amiket már az év elején megismertél. Ennek tudatában döntöttél, amikor döntöttél. A tetteidnek vannak következményei. Lehet, hogy puhány a tanárod, és elengedni, de a gerinc nem ezt kívánja.
Majd nyáron tanulsz...
Én special nem tudtam ezt a 30%os szabályt csak a 250-órasat.
Meg egy profi football klub nem megúszás ott nincs olyan, hogy nincs kedved az edzés az edzés.
És ne vedd szemelyesnek de ennek a válasznak semmi értelme nem volt nrm mondtál semmi építőt csak elő íteletből levontál egy következtetést
A lényeg ugyanaz... Vagy tanulsz és teljesíted a kötelességed vagy focizol ilyen szinten. Ha a kettő együtt nem megy, választanod kell.
Amúgy az, hogy nem tudtad, létezik ez a szabály, nem ad indokot arra, hogy ne tartsd be. Elvileg van egy törvényi előírás, és házirend... Ezeket olvastad?
A kérdésedre pedig csak akkor lehet választ adni, ha ismernénk a hátteret. Ennyi...
"Ha a tanuló hiányzása adott félévben meghaladja adott tantárgyból a 30%-ot, köteles a tantárgyból osztályozó vizsgát tenni; ha a két félévben összesen lépi át a 30%-ot, a nevelőtestület dönthet az osztályozó vizsgáról, vagy a jegyek alapján történő értékelésről, ha az elégséges számú."
Én nem számítanék az osztályozó vizsgára a helyedben.
A vizsgáról fogsz kapni értesítést.
Jav.
Számítanék osztályozó vizsgára
Nem valószínű. Ha van elég jegyed, nem fog szopatni a tanár (amivel amúgy önmagát is szopatja, lévén csak miattad kell osztályozót tartania, és ki a franc akar 1 gyerek miatt külön dolgozni).
De, ha jól értem, akkor az iskola, ahova jársz, egyben a focisulid is. Ott pedig pláne nem fektetnek akkora hangsúlyt az ilyen tárgyakra. Ha pedig az edzéseket az iskola tartotta, akkor ezek a hiányzások nem is számítanak.
A legegyszerűbb egyébként, hogy megkérdezed a tanárt.
3.és 5. Válszoló
Nagyon köszi a válaszokat, közben beszéltem a tanárral azt mindta ha nem hiányzok mostantól sokat akkor lezár 30% fölött is mert már most van 12 jegyem.
(nem sport suliba járok, az országos 11.be és melette focizok)
És az első és második válszolónak
Nem tanácsokat kértem a pálya válsztásommal kapcsolatban és tudom, hogy azért mert nem tudtam a 30%ról ugyanúgy érvenyes rám ezért is írtam ki a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!