Ez sok hiányzásnak számít?
Figyelt kérdés
sokat voltam beteg mostanában és márciusra összegyűlt a 70 igazolt hiányzásom.
ez soknak számít?
nektek idén mennyi gyűlt össze?
2023. márc. 7. 22:36
1/7 anonim válasza:
250 lehet összesen, nem számít valami nagyon soknak a 70. Egyik osztálytársamnak 217 van. Nekem eddig csak 34 de lesz több bizonyos okok miatt.
2/7 anonim válasza:
Nekem sokáig a 20-at se érte el a hiányzásaim száma, aztán kiderült egy krónikus betegségem és azóta mindig 240 felett van, pedig a tanárok többsége rendes és be se szokott írni hiányzónak, nehogy osztályozót kelljen tennem.
3/7 anonim válasza:
A tanáraid nem ismerik a rájuk vonatkozó jogszabályt, 2-es! Nem kell vizsgáztatni, ha anélkül is le tudnak zárni. Mint ahogy az se igaz, hogy 250 lehet összesen, bármennyi lehet, ha vagy közben szereztél elég jegyet vagy ha nem, akkor levizsgázol. A 70 nem sok, kb 2 hét.
4/7 anonim válasza:
Tudják, hogy nem kötelező osztályozóra küldeni, de van egy-két köcsög tanár, aki elküldene osztályzóra ha a hiányzásom meghaladná a 250-et. Ezért a normális tanárokkal meg lett beszélve, hogy nem írnak be mindig és így nem jön össze annyi óra.
5/7 anonim válasza:
Szerencséd van, csak a következő évtől csökkentik 80 órára az elfogadható igazolt hiányzás mértékét, onnantól az adott negyedéves vizsgát kell majd tenni.
6/7 anonim válasza:
Nekem volt már, amikor októberben összehoztam 100+ hiányzást. Nyilván nem ideális, de ha az ember beteg, mit csináljon? Főleg év elején rossz egy csomó hiányzást összehozni, mert nem tudhatod, hogy az év hátralevő részében mi lesz, leszel-e még beteg. Szerintem amúgy márciusig a 70 nem olyan rossz, még 3 hónap van a suliból kb, csak nem fogsz olyan sokat hiányozni, hogy probléma legyen belőle.
7/7 anonim válasza:
Ez valami törvénytervezetben van, 5-ös? Nem hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!