Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ennyire gáz lenne, ha etikát...

Ennyire gáz lenne, ha etikát választottam a matek mellé?

Figyelt kérdés
Tanárira jelentkeztem, de a matekon kívül még az etika, ami érdekel. Állítólag nem is olyan húzós. De van, aki szerint ez csak egy alibi szak, s nagyon gáz. Én úgy vagyok vele, ha a matekkal lesz épp elég dolgom, s akkor inkább arra menjen az energiám, ha már egyszakos képzés nincs. Tudom a határaimat, nekem húzós lenne még egy ugyanolyan nehézségű tárgy, mint a matek. Lehet, hogy ez egy rossz hozzáállás, vállalom.
2023. ápr. 30. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kombináció!! Kicsit kolléga-féleségek is leszünk így (én is ebben a “iparágban” utazom, csak kicsit talán magasabb szinten).

Igazad van abban, hogy a matek önmagában is bőven elég, főleg ha rendesen tanulsz, és főleg, ha megtanulsz mellette programozni is.

Az etika pedig tök jó kombináció a matek mellé, lesz egy kis humán oldalad is. Nekem nagyon tetszik ez a kombináció.

2023. ápr. 30. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11. Jav: én is ebben a két “iparágban” utazom
2023. ápr. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!