Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem bírtam a terhelést...

Ha nem bírtam a terhelést levelezőn, akkor nappalin még van esélyem?

Figyelt kérdés
Kb. a kettest tudom összekaparni levelezőn, mert dolgozom 8 órában.

2023. ápr. 30. 05:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A nappali mellett nem biztos, hogy ennyit tudsz dolgozni. Vannak szakok, ahol elég sok katalógusos óra van.
2023. ápr. 30. 06:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában a nappalról menekülnek a levelezőre.
2023. ápr. 30. 06:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A tanulás és a munka neked együtt nem megy. Így napi 8 órában a nappalin nem sok esélyed lesz.
2023. ápr. 30. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát abba hagynad a munkát és helyette mennél nappalira? Igen, akkor lenne esélyed- bár igy a levelezőn is pont ugyanúgy menne
2023. ápr. 30. 07:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt úgy gondoltad, hogy munka nélkül, csak a tanulásra koncentrállva, akkor akár esélyed is lehet.

De alapvetően a levelező szokott "könnyebb" lenni, mint a nappali.

(bár nem feltétlenül könnyebbnek nevezném. Inkább csak itt jobban a lényegre van koncentrálva és kevesebb a felesleges tananyag)

2023. ápr. 30. 07:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen. Nem dolgoznék csak tanulnék. A városomban sajnos nincs levelező tagozat, utazás meg plusz költség lenne.

De ez ilyenkor hogy működik, ha mostantól nem járok be, akkor megbukok és átkerülök önköltségesre?

2023. ápr. 30. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A tapasztalat az, hogy azért nappalin több a tananyag és több a követelmény. Míg levelezőn gyakran csak vizsga, vagy 1 zh kell a tárgy lezárásához, nappalin van, aki állandóan, 2-3 hetente irat (legalábbis nálunk). Kötelező irodalmat is többet vasalnak be rajtuk és a jelenlét is szigorúbban számon van tartva.

Ha megbuksz, nem kerülsz át önköltségesre, csak ha nincs elegendő kredited. Ráadásul ha vacak az átlagod, át sem tudod magad kérni nappalira, szóval nem jó opció, amit vázoltál.

2023. ápr. 30. 09:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Jah. De ebben a félévben az első hónapban szinte minden tárgyból házi,beugró zh,kis zh, nagy zh...egy kicsit kifáradtam. ennyi erővel lehetnék nappalis. Nappalin is egyszer mutatnak meg egy diasort? vagy ott azért van idő tanítani is? Nekem az is gondom, hogy nem tudok kérdezni, mert mire megtanulom már 3 témakörrel arrébb vagyunk.
2023. máj. 3. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nappalin se tanítanak.
2023. máj. 3. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztalom, hogy levelezőn könnyebb kérdezni, mert készségesebben válaszolnak a tanárok, akár e-mail-ben is. A ppt-ket és egyéb anyagokat pedig szerintem kivétel nélkül mindig megkaptuk.
2023. máj. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!