Fürdés a kollégiumban?
Én egyszer voltam egy szállodában , ahol közös volt a folyosónak a zuhanyzója. Meg egyszer egy kollégiumban, ahol 3 főre volt egy szoba, és ott minden szobához volt külön fürdőszoba, ami csak abból a szobából nyílt, folyosóról nem. Szóval kulcs, külső ajtó kinyit, saját előtérbe lépünk be, ahol van a szobának egy nagyszekrénye is oldalt, meg szemben az alvós-tanulós rész ajtaja. (Mármint kicsinyitod kulccsal a záros ajtót, és belépsz, rögtön ott szembe' az alvós részleg, és akkor két oldalt meg szekrény, és fürdőszobaajtó a másik oldalon.
Amúgy pl szórakoztató a meleg víz kérdése. :):) Amikor egyszerre zuhanyoznak két külön szobában is, akkor elmehet a melegvíz; de emiatt ne aggódj szerintem. :):) Amúgy a szállodás esetben 2 v 3 napos osztálykiránduláson voltunk. Amúgy asszem, volt külön fiúfürdőszoba, meg lányfürdőszoba. [De ez már nem biztos, de valszeg volt; azé egy folyosón valszeg kettő van. Az egész folyosó amúgy akkor a mi osztályunké lett :):) ]
8 zuhanyfej volt a koliba
Se fal se függöny
Minden foúnak ugyan az van nem kell.szégyenlősködni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!