Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fogorvosi egyetemről tudnátok...

Fogorvosi egyetemről tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés

Átlagosan hánytól hányig kell bent lenni az egyetemen?

Hol dolgoztatok és mennyi napot/órát egyetem közben, körülbelül mi az ami belefér?

Illetve diploma után hol helyezkedtetek el?

2023. ápr. 21. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
33%

"Átlagosan hánytól hányig kell bent lenni az egyetemen?"

Mi az hogy átlagosan? Teljesen órarendfüggő hogy hogyan veszed fel a gyakokat és a laborokat... most átlagoljam le neked minden egyes félévre hogy mettől mennyit voltam bent átlagosan?

"Hol dolgoztatok és mennyi napot/órát egyetem közben, körülbelül mi az ami belefér?"

Nem gondolod hogy egyetemistaként dolgozni fogok? Nem vagyok én hátrányos helyzetű

"Illetve diploma után hol helyezkedtetek el?"

Vajon hol lehet elhelyezkedni egy fogorvosi egyetemen végzettnek? Természetesen a NASA-ban asztronautaként...

2023. ápr. 21. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:
60%

Azert ez nem teljesen így van. A SOTE FOKon nem mi vesszük fel az órákat, az első évben legalábbis biztos nem. Az órarend megtekintheto bárki számára, ezekben vannak előadások is amiken nem írnak katalógust, magyarán eldontod hogy bemesz e vagy nem, nincs következménye. A gyakorlatokrol ahol írnak katalógust 3at lehet hiányozni, de trükkök itt is vannak, ha más felir téged stb. Itt láthatod kb egynap mennyi gyakorlat és előadás van.

En meg nem dolgozok rendesen, mert csak első éves vagyok, de elkezdtem online tanítani bioszt és angolt emelt és közép érettségire készíteni diákokat pár hónapja, természetesen ez csak ilyen plusz pénznek jön jól, majd 3.4.evtol szeretnék fogorvosi rendelőkben is elhelyezkedni de ez jelenleg nem fér bele.

Gondolom a kérdező magán vagy állami ellátásra gondolt. Én kombinálni szeretném majd a kettőt:)

Kedves egyes: én sem vagyok hátrányos helyzetű, de 20 evesen nem igazan szeretnék anyukám pénzen élni amennyire lehetséges, vagy szerinted rendben van ha a barátod/barátnőd randijat anyuci apuci fizeti majd? Kétlem hogy fogorvos vagy

2023. ápr. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!