Melyik mérnöki/informatikai képzést választanátok? Melyik lehet a jövőben biztos befutó, egyfajta jolly joker?
Van már egy diplomám, amivel sajnos mellé fogtam, ezért megcsinálnék egy olyat is, amivel biztos a jó fizetés, emellett keresett is akár itthon, akár külföldön.
Kérlek vegyétek figyelembe a szak nehézségét is és minden velejáróját. (Egyfajta ár-érték arányt)
A saját tapasztalatokat szívesen fogadom.
Villamos/jármű.
Biztos jövő.
Audi, Mercedes, BMW - ha ügyes vagy, még ki is taníttatnak.
Nagyon sok esetben szorgalom, türelem, hozzáállás kérdése. Minden esetre bármit is választasz, én azt tanácsolom, hogy már az elején támogasd meg a dolgot magán órákkal.
Ha az elején elveszted a fonalat és már csak a pót zárthelyikben lehet bízni az már nem szerencsés.
Lehet találni nagyon jó zh illetve vizsga felkészítő tanárokat / idősebb diákokat nagyon ajánlom.
Én proginfo helyett a mérnökinfot előbb mondanám. A mérnökinfo több dolgot mutat be, így több irányba lehet elmenni vele. Azonkívül meg én is a villamosmérnököt mondanám még.
"A gazdinfós lehet fejlesztő is, de elhelyezkedhet üzleti vonalon is."
Most nem ismerem minden gazdinfós képzést, de amiről hallottam, onnan azért nehezen mennek elfejlesztőnek.
Legegyszerűbb script-ek miatt is kerestek már meg, mert annyira vakon voltak benne.
Nyilván lehet, hogy nem minden képzés ilyen, de azért ezt illik megjegyezni.
Természetes, hogy általánosítok, mivel én általánosan ismerem a területet, ezért megtehetem, és azért mert te nem ismered, még nem az lesz a bullshit, amit én mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!