Ha lenne fél millió forintod, milyen tanfolyamot végeznél el belőle, pályaváltás előtt álló felnőtt férfiként?
Vendéglátós voltam, vagyok. Mást keresek ami nem feltétlen ilyen stresszes, vagy legalább ne kelljen hetente 50-60 körüli órákat dolgozni, állandó hétvégékkel és estékkel.
Függetlenül tőlem, ti milyen tanfolyamba fektetnétek be ha lenne ennyi pénzetek egyben erre a célra?
/A számokhoz sosem értettem, így "számolós", sok logikát igénylő képzések felejtősek.
Hát igen, csak nem biztos hogy abból megélnék.
Gondoltam C, C+E, vagy D kategóriás jogsira. Gondoltam targoncás jogsira. Ezeket relatíve rövid idő alatt el lehet végezni, és van is meló. De nyilván ennél nagyobb a "választék", csak én nem látok bele sokmindenbe.
A jogsi szerintem jó ötlet, de én futárnak mennék vele. Szeretek furgonokat vezetni.
Én egyébként villanyszerelőnek mennék, érdekel ez a munka és szívesen is csinálnám. Napelemeket telepítenék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!