Hogyan tudnék egyedül gyakorolni angol középszintű szóbeli érettségire?
"a párbeszédtől nagyon félek, egyedül tanulom, van egy könyvem mintakérdésekkel de elveszettnek érzem magam"
A párbeszédhez nem mintakérdéses könyv kell, hanem lehetőleg egy tanulótárs, akivel gyakorolhatod, meg sok-sok párbeszéd, amikből azokat a kifejezéseket érdemes begyakorolni, amiket a tankönyv meg munkafüzet is kiemel, feladatot szab rájuk, gyakoroltat. Ezekben találsz ilyeneket, de ne az egész könyvben vessz el, hanem keresd ki azt a részt mindegyik fejezetben, amelyik a párbeszédeket tanítja, gyakoroltatja és arra koncentrálj csak, és nézd meg a munkafüzet végében is a fontos kifejezések listáját:
mondta az erettsegizteto tanar, hogy szivesen segit (ez irasbelire vonatkozott, kuldtem is neki altalam irt korabbi erettsegi feladatbol levelet, hogy legyen kedves atnezni) de sajnos egy hete nem valaszol
meg regen direkt nemetbol erettsegiztem pedig kevesbe ment, mert rossz tapasztalataim voltak az akkori angol tanarokkal, szerintem nekem ez a karmam vagy nem tudom
szoval ha egy emailre nem tud idot szakitani (amivel nincs baj nem vagyok diak nem kotelessege), akkor szemelyesen se fog velem bajlodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!