Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek középszintű érettségi...

Matek középszintű érettségi nehéz? Ki milyen tippet tud adni? Stressz ellen esetleg ki mit ajánl?

Figyelt kérdés

Februárban volt próbaérettségink, akkor csak 45%-ot értem el. Az tény hogy ilyen kis buta dolgokon buktam sok pontot.

Tegnap kikaptuk azt a dolgozatot, amelyet egy hete írtunk. 2020 októberi érettségit írtuk meg, dupla matekon. A választós feladatok pedig a 2021 októberiből rakta be a tanárnő amit rá egy nappal írtunk. (Azon a 16/17eset választottam)

95%-osat írtam, úgy, hogy nem láttam még ezeket a feladatokat. Február óta komolyan vettem a matekgyakorlást, régebbi érettségiket szoktam gyakorolni, de a 2020/21 őszieket nem néztem még meg.

Szerintem mázlim volt, iszonyat könnyű volt, átlagba az első rész szokott lenni 90-95%... A második is, a 16-17-18 kombón szoktam nyelni. 70% megszokott lenni.

Milyen tippeket tudtok ami még segíthet? (Inkább pontszerzésben)

Stresszes típus vagyok, aki szintén stresszes mit szokott használni hogy enyhítse ezt?

Szerintetek az idei érettségi nehéz lesz? Milyen feladatok fordulhatnak elő? (Szerintem 100% hogy lesz trigonometria a NAT2020 miatt...)

2023. ápr. 5. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján egy 70% biztosan meglesz neked, de akár sokkal több is.

Stressz ellen: ne stresszelj.

2023. ápr. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!