Meg lehet valahogy oldani?
Figyelt kérdés
Földrajzból fogok emelt érettségit tenni, mert gazdasági irányba akartam továbbtanulni, viszont egyre jobban vonz a mérnöki irány.
A gond az, hogy a földrajz pont nem kell egyik műszakimérnök területhez sem csak az agrármérnökihez.
Nem szeretnék egy újabb emelt érettségit tenni.
Azt olvastam, hogy egy szakterületen belül lehet ágazatot váltani szóval ha jelentkeznék egy agrármérnöki ágazatra akkor átvennének-e például gépészmérnökire.
2023. ápr. 5. 08:52
1/1 anonim válasza:
Azonos képzési szint és azonos képzési terület esetén lehet, ha a további feltételeket is teljesíted, amit az egyetem előír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!