Hány pont kell az érettségi 2 es hez?
Figyelt kérdés
Megírtuk a kisérettségiket és történelemből az írásbeli részén 19 pontot értem el. Ha a valódi érettségin is ennyit érek el, akkor a szóbelin tudok még javívani, ugye?2023. ápr. 4. 14:52
1/7 anonim válasza:
Tudsz, min. 12 pontot kell elérni írásbelin. De nehogy már ne érd el a 25 pontot. Egy vicc a töri érettségi, de komolyan. Pedig világéletemben gyűlöltem, de egy erős 4-est én is összehoztam.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak én nem értem a logikáját
2023. ápr. 5. 11:14
3/7 anonim válasza:
Ha ezt megveszed, s átolvasod, hidd el, a 4-est simán összehozod. Az esszékre gyúrj rá, ha pl. neked a magyar töriből az 1848 utáni időszak megy jobban, akkor arra gyúrjál rá, nagyon sokat tud dobni a pontokon egy jó esszé, 33 pont. [link]
4/7 anonim válasza:
Néztél amúgy már rendes érettségi feladatokat?
5/7 A kérdező kommentje:
Megvettem a könyvet és napokig olvasgattam egy témát és még mindig nem tudom.
És igen nezegettem feladatogat.
Valamint köszi a esszés tippet 💜
2023. ápr. 5. 19:07
7/7 A kérdező kommentje:
3 as átmentem. 😇
2023. szept. 24. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!