Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 17 nap van hátra a suliból és...

17 nap van hátra a suliból és összesen 17 jegyet kell még szereznem hogy mindent ki javítsak és ne bukjak meg. Mit tegyek? Nagyon stresszelek.

Figyelt kérdés

2023. márc. 30. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Na, ha ezt így kiszámoltad, akkor a matekkal már nem lesz gond.

Koncentrálj elsősorban a reális feladatokra. Ha marad tárgy, amiből osztályozó kell, az sem a világ vége.

2023. márc. 30. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj utolsó évem érettségi előtt.
2023. márc. 30. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi jegyet már nem fogsz kapni. Már nem iratnak ilyen sok dolgozatot, nem feleltetnek annyit. Én is kikeszultem nagyon mikor megtudtam hogy megbukok matekból de már sikerült beletorodnom, elfogadnom.
2023. márc. 30. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

"Csak az a baj utolsó évem érettségi előtt."

. Igen, ez baj, és előbb kellett volna gondolni erre, de akkor fenntartom, hogy nincs veszve semmi. Mindent lehet pótolni.

2023. márc. 30. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyreszt Tobb jegy egy tantargybol ami kell, lesz meg kis erettsegi is, talan meg tudom csinalni
2023. márc. 30. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A tanaroktól érdeklődj mi kell hogy plusz jegyet kapj. Lehet valamiből elég, ha csinálsz egy prezentációt, meg felelsz. Ez csak rajtad múlik. Gondolom több tantárgy nem? Nem itt kell beszélned a tanárokkal mit kell tenned, hogy kapjál jegyet, hanem az iskolában kell őket megkeresni, hogyan tudsz javítani. Ha kell többször felelhetsz stb. Ennyi. Dolgozatok is lesznek, azokra meg tanulni kell.
2023. márc. 30. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Update: megbuktam a g*cibe :D
2023. júl. 6. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!