17 nap van hátra a suliból és összesen 17 jegyet kell még szereznem hogy mindent ki javítsak és ne bukjak meg. Mit tegyek? Nagyon stresszelek.
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 10:55
1/7 anonim válasza:
Na, ha ezt így kiszámoltad, akkor a matekkal már nem lesz gond.
Koncentrálj elsősorban a reális feladatokra. Ha marad tárgy, amiből osztályozó kell, az sem a világ vége.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj utolsó évem érettségi előtt.
2023. márc. 30. 11:04
3/7 anonim válasza:
Ennyi jegyet már nem fogsz kapni. Már nem iratnak ilyen sok dolgozatot, nem feleltetnek annyit. Én is kikeszultem nagyon mikor megtudtam hogy megbukok matekból de már sikerült beletorodnom, elfogadnom.
4/7 anonim válasza:
"Csak az a baj utolsó évem érettségi előtt."
. Igen, ez baj, és előbb kellett volna gondolni erre, de akkor fenntartom, hogy nincs veszve semmi. Mindent lehet pótolni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyreszt Tobb jegy egy tantargybol ami kell, lesz meg kis erettsegi is, talan meg tudom csinalni
2023. márc. 30. 11:26
6/7 anonim válasza:
A tanaroktól érdeklődj mi kell hogy plusz jegyet kapj. Lehet valamiből elég, ha csinálsz egy prezentációt, meg felelsz. Ez csak rajtad múlik. Gondolom több tantárgy nem? Nem itt kell beszélned a tanárokkal mit kell tenned, hogy kapjál jegyet, hanem az iskolában kell őket megkeresni, hogyan tudsz javítani. Ha kell többször felelhetsz stb. Ennyi. Dolgozatok is lesznek, azokra meg tanulni kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Update: megbuktam a g*cibe :D
2023. júl. 6. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!