Mennyire szivatós egy záróvizsga igazságügyi igazgatási alapszakon?
Egyetemet nem szeretném megnevezni, annyi, hogy nem ELTE, hanem egy vidéki egyetem. Mennyire követelnek egy sima alapszakon szó szerinti jogszabályokat nagy mennyiségben? Ha tanulmányok során sem volt elvárás mindent szó szerint tudni, akkor zv-re is elegendő az a tananyag, ppt-k, amiket előadásokon tanultunk, és vizsgáztunk belőle?
Ha nagyvonalakban tudom a tétel lényegesebb részeit, azzal már megvan? Mennyire szoktak sokat kérdezni?
Pls. olyanok írjanak, akik már voltak ilyenen, akár más jogi alapszakon, hogy mik a tapasztalatok, (Befektetőcsávó kamuzásai meg a másik minden szakot szidó, büféző egypipás troll hozzászólása nem igazán releváns, szóval nyugodtan megkímélhet vele).
Ez kicsit elkeserített, mindenesetre megpróbálok mindenre készülni. Mondjuk tényleg gondolom szakonként változik, hogy hol mennyire szivatnak meg egyetemenként is.
Én amennyire tavalyiaktól megtudtam, ott szinte legrosszabb esetben is 3assal átmentek vizsgán, és segítőkésznek mondták a bizottságot, csak most így elbizonytalanodtam amiket idén megtudtam infókat, meg úgy általánosságban bepánikoltam kicsit.
"minket is ezzel nyugtatgattak hogy a zvn átrugdosnak mindenkit aki odáig eljutott. Ehhez képest csont nélkül megvágták az én zv-s csoportom 70%át a tételek miatt. "
Ez a jelenség annak tudható be hogy javarészt azok járnak erre a büfészakra akik máshová nem kellenek az átlagostól jóval alacsonyabb értelmi képességükből kifolyólag, egyébként az egész záróvizsga anyaga elsajátítható egy átlagos képességű hallgatónak egy hétvége alatt a hozzám hasonló született géniusz Úriembereknek pedig tanulniuk sem kellene rá mert egyszerűen ez a tudás bennünk megtalálható születésünk kezdete óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!