Érvelés a kert motívumról (bőv. Lent)?
Érvelést kell írnom arról, hogy miként jelenik meg a kert motívum az irodalomban. A szöveg nagyrészével elkészültem, de hiányzik a bekezdés és a befejezés. Nem tudom, hogy mit írhatnék, csak annyit tudok, hogy valami általánosat kellene.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Mi az, hogy érvelést?
Fogalmaim szerint érvelni valami mellett, vagy ellen lehet.
Most egy motívumról mit lehet érvelni? Van, oszt kész. persze szépen össze lehet szedni, hogy a kert milyen művekben jelent meg, időközben mi mindennel gazdagodott a jelentése, esetleg azt is hozzáteheted, hogy te szubjektíven milyen jelentést véltél felfedezni egyes műveknél, vagy neked mit adott.
De mitől lesz ez érvelés?
Köszönöm a válaszod.
Én is válaszolok az általad feltett kérdésre. Attól lesz érvelés, hogy érvekkel (művekkel) alátámasztom, hogy az irodalomban jelen van a kert motívum.
Mellékesen hozzáfűzném, hogy az 5 téma közül lesz az egyik abban a dolgozatban, amit holnap meg kell írnom: bűn és bűnhődés motívuma, kert motívum, boldogság motívum, elmúlás motívum, magánélet és közélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!