Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a Debreceni egyetem...

Milyen a Debreceni egyetem kozossege?

Figyelt kérdés
Leginkabb a BTK, de alapjaraton is johet. Milyen az alaphangulat az egyetemen? A kolik mennyire jok? Az atlag diak mennyire normalis?
2023. márc. 23. 11:21
 1/1 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem eléggé jó a közösségi élet úgy kapásból egész Debrecenben. Klasszik egyetemváros megszokott helyekkel, sok kocsmába kimondottan egyetemisták járnak szinte, vannak egyetemi szórakozóhelyek is, Kazán, Hall stb. Kari bulik is szoktak lenni. Én levelezős vagyok, és még levelezőn is amikor kéthetente hétvégenként fent vagyok, gyakran szoktam csoporttársakkal, haverokkal elmenni kocsmázni, jó a hangulat. Szóval szerintem nagyon jó, bár nem ismerek minden kart. Szerintem BTK-n normális közösség van, ahogy én elképzelem, elvégre bölcsészhallgatókra nem gondolnám, hogy széthúzás jellemző, ki tudja. Nekem tetszik a város is.
2023. márc. 23. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!