Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tapasztalat arról hogy ha...

Tapasztalat arról hogy ha kórházba kerülök műtéttel de előtte elkezdtem egy online egyetemet akkor azt ott tudom végezni lábadozás közben?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 05:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb esetben van wifi, ha nincs van mobilneted, a többi tőled és az állapotodtól függ.

Nem tudom mire vonatkozik a kérdés pontosan, de elvenni nem fogják tőled a laptopod, hogy NE, inkább nézzél tiktokot.

Nyilván ha erőlteted magad, akkor azt nem fogják jó szemmel nézni.

2023. márc. 10. 06:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Igazából minden szempontból érdekel hogy van e valami akadálya én magam olyan részletekre tudok gondolni hogy például Mi az esélye manapság hogy mig alszom ellopják a laptopot?

A másik kérdés hogy van e olyan lehetőség hogy valami asztal szerű ágy fölé hajtható vagy nem tudom a lényeg hogy ne a műtött hasamon legyen az laptop hanem a fölötte valamin. Könnyen megeshet hogy közben elalszom és akkor úgy mondond nem lenne gond. Jelenleg az egészségügy borzalmas helyzetéről hallottam ez alapján azt hinném hogy örüljek de egyáltalán enni kapok, de érdekelne olyan tapasztalata akinek van gyakorlata, mert attól tartok hogy egyes vélemények inkább ellenzéki propagandák.

De Végül is bármilyen téren érdekelnek a vélemények egy ilyen ötletről mert azt hinném hogy alapvetően jó ötlet.

2023. márc. 10. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hasadat műtik, akkor másnap nem fogsz csak úgy felugrálni az ágyból. Nekem "csak" laparaszkóposan vették ki a féregnyúlványt, de 1 hétig csak úgy tudtam felkelni, hogy az ágy fölé helyezett kapaszkodón karból felhúztam magam.

Asztal nem igen van, maximum ilyen közös valami, amin általában esztek. (De nem olyan nagyok...)

Ellopni ellophatják, pláne mai világban.

Egyébként a műtétekkel kapcsolatban általában megértőek az egyetemek, pláne amik online vannak --> pont az a lényege hogy rugalmas legyen.

2023. márc. 10. 07:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem is az a gond hogy megértő vagy nem hanem hogy az időt szeretném minél hasznosabban kihasználni.

Igen azt gondoltam hogy legelső napon örülni fogok ha élek Pontosabban annak ha nem vagyok ép ébren, de aztán telik majd a többi nap is, és remélhetőleg egyre jobban leszek.

És elsősorban azt szeretném hogy a lehetőségem meg legyen annak hogy ha tudok akkor haladjak az anyaggal a. Kezdve azzal hogy esetleg érdemes e magán kórházat választani ebből a célból.

Tartok a közegészségügytől.

De akkor ezek szerint ez az elém hajtható meg esetleg el hajtható asztal csak a nyugati filmekben van...

És akkor ha jól értem érdemes vennem erre a célra egy 10 000 Ft-os laptopot ami nem baj ha ellopják és nem belépve lenni rajta semmivel. És a legolcsóbb mobilal adjak feltöltőkártyás netet hogy ha ellopják akkor a kár minimális legyen...

2023. márc. 10. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nézd, a kórház nem hotel (pláne a milyeink), lábadozásra van, nem tanulásra vagy home officera kialakítva.
2023. márc. 10. 08:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
1 fenékkel ne akarjál két lovat megülni. Kockázatosnak látom a drága laptop bevitelét, ott tartását. Inkább olvass el egy hasznos könyvet.
2023. márc. 10. 08:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Online Egyetem tíz ezer Ft os laptopról is végezhető
2023. márc. 10. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérd ki róra az orvos véleményét. Ő bír a legsokoldalúbb rálátásal.
2023. márc. 10. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
Én olyan tehetséges vagyok hogy műtét kötben is levizsgáznék ha épp arról van szó, csak már több mint 5 éve megszereztem a PhD fokozatot nem véletlenül dolgozom full remote egy rákkutatással foglalkozó svájci cégnek.
2023. márc. 11. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!