Mennyire jó a pincér/felszolgáló szakma?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
12-14 órázni, rendezvényeket lebonyolítani éjszakába nyúlóan (esküvő, ballagás), hétvégente melózni / késő estig, egész nap szagolni és sürögni-forogni a büdös ételszagban.
Igazi csicskamunka.
Ha szeretsz emberek között lenni akkor érdemes lehet megpróbálkoznod vele.
Tud stresszes lenni ill fárasztó míg nincs rutinod, de én azt szoktam mondani semmit sem muszáj örökké csinálni..
Ugyanakkor sok emberrel megismerkedhetsz ami sosem hátrány.. valamint megtanulhatsz kommunikálni, kezelni az embereket, emellett fogalmad lesz a gasztronómiáról is.
Az eleje lehet nem lesz könnyű, mert nem csak abból áll h elmész A-ból B-be.. több dologra kell egyszerre figyelni és észben tartani.. az a la carte vendéglátást erőltesd, a rendezvények tényleg nem annyira happyk hosszútávon
Elhelyezkedni, keresni lehet vele, de kitartás is kell hozzá
Sok vendéglátós iszik ill drogozik, ez az árnyoldala
Ha belevágsz, sok sikert ;)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!