Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi írásbelin ki lehet...

Érettségi írásbelin ki lehet menni a mosdóba?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam 1-2 évvel ezelőtti felkészítőkön (videókban), hogy ... kimész a mosdóba, elintézed a dolgod, majd folytatod az írást...

Namost ha ez ilyen, akkor kimegyek, telefont előkapom és a megjegyzett feladatokra kikeresem a választ...

Nem tudom elhinni.

2023. márc. 6. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl életszerű hogy így tudnál csalni, már csak azért sem, mert hiába van nálad teló, max 5 percig tudnád a wcben olvasni, addig meg szerintem 0 az esélye hogy megjegyezz bármit. Meg aztán, nincs is igazából mit megjegyezni, mivel az érettségin nem definíciókat kérnek vissza, hanem hogy te azt az adott definíciót, vagy elméletet a gyakorlatban hogy tudod használni.
2023. márc. 6. 21:06
 12/17 A kérdező kommentje:

10: ?? gondolom le kell venni, ki kell kapcsolni.

Amúgy a számológép is csak olyan lehet, ami nem képes szöveges feladatot tárolni

2023. márc. 6. 21:07
 13/17 A kérdező kommentje:
11: De az megvan, hogy nem akarok csalni? :D
2023. márc. 6. 21:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Az egész kérédés csak arra irányult, hogy nem tudom (tudtam) elképzelni, hogy hogy működik ez és furcsálltam, hogy ennyire "könnyű lenne" csalni.
2023. márc. 6. 21:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Én pár éve tanítottam, és ott is mentek a sztorik, hogy ki hogy puskázott érettségin.

Én is azt mondtam a diákoknak, hogy ezek csak nagyképű túlzások. Kizártnak tartom, hogy csalni lehessen. Azon kívül meg túl nagy a rizikó. Ha lebuksz, kizárnak, és októberben mehetsz pótérettségizni, buktad a felvételit is, annyit nem ér az egész.

A mosdóban egyszerre egy diák lehet, és a tanárok egyébként át szokták nézni a mosdót, hogy ne legyen kint könyv. Jó, ha a kukába berakod a telefont, és felhívsz valakit, az előfordulhat, de ki turkál a kukában?

Egy teremben 10 diák volt egyszerre akkora távolságra ültek egymástól, hogy el sem láttak egymás dolgozataiig, szóval másolni nem lehetett.

Egyébként meg ekkora anyagból hogy puskázol, mire keresel rá? Tényleg sok idő lenne.

Matekból a függvénytáblázatban benne van minden képlet, és azt lehet használni. Fontos, hogy ismerkedj vele, mert sajnos azt tapasztaltam, hogy sok matektanár nem is használja, és a diákoknak fogalma sincs milyen értékes.

Töriből is sok hasznos dolog benne van az Atlaszban. Bár az majd inkább szóbelin lesz segítség.

2023. márc. 7. 11:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Matekból konkrétan minden benne van a függvénytáblázatban, az a legegyszerűbb. Csak rá kell jönni, hogy mit kell használni és kikeresni, kiírni a könyvből. 11.-es vagyok, már most 4-esre megírom a középszintű érettségit.
2023. márc. 7. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Mateknál még ami óriási segítség, az egy jó számológép, amit a diák magabiztosan tud használni. Ezzel és a függvénytáblával 90% felettire simán hozható a közép matek.
2023. márc. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!