Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi írásbelin ki lehet...

Érettségi írásbelin ki lehet menni a mosdóba?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam 1-2 évvel ezelőtti felkészítőkön (videókban), hogy ... kimész a mosdóba, elintézed a dolgod, majd folytatod az írást...

Namost ha ez ilyen, akkor kimegyek, telefont előkapom és a megjegyzett feladatokra kikeresem a választ...

Nem tudom elhinni.

2023. márc. 6. 18:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Középszintről beszélek most :)
2023. márc. 6. 18:09
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nyelvvizsgán ki lehet. De érettségin?
2023. márc. 6. 18:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet menni mosdóba, a feladatlapodra felírják, hogy mikor mentél ki és jöttél vissza.

Telefonokat ki kell rakni a vizsga elején a tanári asztalra, kikapcsolt állapotban.

2023. márc. 6. 18:14
 4/17 A kérdező kommentje:

3: és ha van másik telefonom, meg akik kint vannak azok is segíthetnek?!

Nem értem akkor hogy van biztosítva, hogy ne legyen csalás..

2023. márc. 6. 18:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a folyosón volt egy ügyeletes tanár, és így figyeltek arra, hogy a mosdóban egyszerre csak egy diák lehet. Ha valaki már kint van a mosdóban, akkor neked várnod kell, nem fognak kiengedni. Szóval ha ezt érted azalatt, hogy "akik kint vannak azok is segíthetnek", akkor nem, nem segíthetnek. Ha mosdóba mész, figyelnek, hogy csak a mosdóba menj, és csak te tartózkodj ott. Amúgy meg nálunk nem kellett kirakni a telefont. A táskádba el kellett rakni, és a táskát pedig a terem hátuljába le kellett rakni. Nyilván ha valaki annyira akar, akkor csal. Csak nyilván ha kiengednek mosdóba, és ott csücsül a farmerzsebben a telefon, azt kiszúrják. Szóval azért figyelnek, de nyilván feltűnésmentesen is meg lehet oldani. Azt sosem lehet teljesen biztosítani, hogy ne legyen csalás. Ha valaki nagyon akar csalni, úgy is megpróbálja.
2023. márc. 6. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Max lebukik, és fegyelmi...

Kedves Kérdező!

És hány feladatra fogsz fejből emlékezni, amit annyi idő alatt ki tudsz keresni a telóból a mosdóban, hogy az ne legyen gyanús?

Nyilván az is gyanús lehet, ha valaki rendszeresen megy ki...

Emlékeim szerint nálunk eleve senki más nem lehet az épületben, ez kiesik... Másik segítsége meg elég körülményes...

Szerintem inkább tanulj, semmint ilyen gerinctelen megoldások miatt bukd az egész éved, akár az életed...

2023. márc. 6. 18:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem lehet csoportosulni a mosdóban, egyszerre egy ember mehet ki és nálunk is voltak felügyelő tanárok a folyosókon. Elvileg ha csak meglátják nálad a másik telefont (nem kell, hogy használat közben kapjanak el), akkor is kitilthatnak a vizsgáról. Szerintem ennyit nem ér 1-2 pont, de te tudod.
2023. márc. 6. 18:37
 8/17 A kérdező kommentje:

5: erről nem tudtam, kösz.

6: ki mondta, hogy csalni akarok? Még van 2 évem érettségiig, csak felmerült bennem a gondolat, hogy mi van, ha ennyire fél vállról van véve, mint ahogy "mondják".

2023. márc. 6. 18:42
 9/17 A kérdező kommentje:
"bukd az egész éved, akár az életed..." egyébként szerint így is úgyis bukja, mert aki csal az valszeg a későbbiekben is vagy csalni fog vagy nem tudja az anyagot és azért fog kibukni, úgyhogy duplán nem éri meg :)
2023. márc. 6. 18:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Okosóra?
2023. márc. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!