Matekból ezek ellenére is rossz vagyok,mit tegyek?
5.
Én könnyen tanuló vagyok, és viszonylag az átlagom is jó,csak hat érted hogy a sok 4,5-s atlag mellett egy 3-s átlag azért
Magyarul magolsz. Nos, ez mateknál igen alacsony hatásfokú dolog. Érdemes lenne ezen gondolkodnod, hátha másféleképpen tanulva jobban járnál.
Én első körben azt javasolnám, hogy próbáld elmagyarázni valakinek, ekkor ugyanis a megértettsége derül ki a kérdéses dolognak, különösen, ha a partner rá is tud kérdezni egyes pontokra.
Esetleg készíthetsz egy magyarázó ábrát (például gondolattérkép), amivel áttekintheted a kapcsolatokat.
Habár van, akinél a reprodukálás a beváló módszer. Lehet, hogy rajtad is az segítene, ha mondjuk szótárat vagy lexikont készítesz a tanulnivalókból. És sok más lehetőség is van. De semmiképpen ne engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!