Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lesz a vizsgával, ha ez...

Mi lesz a vizsgával, ha ez megtörténik?

Figyelt kérdés
Az idei tanév végén fejezek be egy 2 éves rendszerüzemeltető technikumot, ezért tanév végén lesz vizsgám. A vizsgának lesz egy olyan része, hogy minimum 2, maximum 3 fős csoportoknak kell egy hálózatot alkotnia. Ehhez kell egy záródolgozatot írni. Ezt angolul kell megvédeni. Én vagyok az egyetlen 2 fős csapat egyik tagja. A társammal az a helyzet, hogy sokat hiányzott, ezért az a helyzet áll fenn, hogy ha így folytatja, akkor le kell számolnia. Az idei tanévben 2 osztálytársamnak kellett ez miatt leszámolnia. És ez miatt aggódom a vizsgával kapcsolatban. Ugyanis ha ez bekövetkezne, akkor egyedül maradnék, a többi csoportban viszont megvan a maximum 3 fő. Ha ne adj isten le kell számolnia a társamnak akkor mi lenne velem? Engedélyeznék esetleg, hogy egyedül csináljam meg, vagy mégis csatlakozhatnék-e az egyik csoporthoz?

2023. febr. 23. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy engednék egyedül megcsinálni, lévén csoportmunka a feladat. Szerintem kapsz magad mellé valakit az egyik 3 fős csoportból, vagy ha más se vizsgázhat hiányzás miatt, akkor az ő helyére beraknak.

Kérdezd meg az oktatót, csak ő tud biztosat mondani.

2023. febr. 23. 19:04
 2/2 MateMat válasza:
Szerintem beraknak hozzád valakit az egyik 3fős csoportból
2023. febr. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!