Esti tagozatosként 17 évesen tudok diák munkát vállalni? Vagy keressek rendes munkahelyet?
Azt csinálsz, ami neked jó, és összeegyeztethető benne a munka és a tanulás, de a diákmunka ismérve általában nem az, hogy jól megfizetik, és hosszú távra lehet vele tervezni. Alkalmi pénzkereset, pénzkiegészítésre jó.
Az állandó munkánál, 17 évesen, gondolom képesítés, tanult szakma nélkül megint kérdésesek a lehetőségek, és hogy mit érdemes neked bevállalni azt neked kell eldönteni.
Pl vállalkozó mellett segédmunkásként lehet jó, és rossz is, de kemény fizikai munka, stb.
Esti tagozatos vagyok,2 szakmával és 1 alkalom kivételével sose találtam rendes 4 órás munkát.
Annál az 1 alkalomnál fél hónapot dolgoztam,egyszer beraktak délutánra 4 órázni aztán este,aztán túlóra(10órázni kellett) aztán havi 2x szombaton kellett bemenni,nekem ez nem működött iskola mellett.
Nehezíti az egészet az hogy vidéken élek és ebben a városban alig van munkalehetőség.
Diákmunkára nem mehetek mert felnőttoktatásnak számít..
Legszívesebben felmennék pestre dolgozni de az oda és visszaút összesen 5 óra lenne és hiába lennék ott 4 órás munkába nem érnék be iskolába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!