Minden órán leb@sz minket a töritanár, hogy mi milyenek vagyunk, meg hogy töri érettségin így lesz meg úgy lesz...
De könyörgöm még csak 10.esek vagyunk, 13.ban fogunk érettségizni..
Meg komolyan olyan dolgokat vár el tőlünk, amik majd érettségin lesznek :/
Engem ez nagyon zavar, mert már most tudom, hogy meg fogok bukni töri érettségin -.-
2010. okt. 4. 20:39
1/9 anonim válasza:
Gondolom azért, hogy tanuljatok, mert nem tanultok az órájára vagy végigbeszélitek, nem?
Egyébként töri érettségin csak direkt lehet megbukni, olyat nem láttam még és nem is hallottam aki megbukott volna belőle, emiatt ne aggódj.
2010. okt. 4. 20:45
2/9 A kérdező kommentje:
De tanulunk, beszélni nem is merünk mert nagyon szigorú..
2010. okt. 4. 20:46
3/9 anonim válasza:
Tanuljál rendesen, mert az érettségi olyan nehéz, hogy az előtte lévő 3 hétben minden délutánt végigtanulsz, és épphogy meglesz, vagy nem. Szóval figyelmeztet, hogy kezdjétek el időben. Habár ilyen hozzáállással biztosan megbuksz.
2010. okt. 4. 20:58
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, mivel kb semmi anyagot nem ad le a tanár..
Azt mondja, hogy tanuljuk meg az ÁBRÁT.. :/
2010. okt. 4. 21:04
5/9 anonim válasza:
Utolsó: azért hazudni nem kell neki,cska azért ,hogy tanuljon:D Elég gáz ha valakinek épphogy megvan a töri érettségije,ami egy vicc kb, eléd raknak egy forrást amiből kb mindenre rá lehet jönni,minimális háttértudással..
Amúgy ettől függetlenül tanuljál, most még nem tartod fontosnak (magam példájábol kiindulva) ,de aztán ha te 12.ben vagy roszabb esetben érettségi után (mint én:D) jösz rá,hogy a szak ahová jelentkezni akarsz kéri a törit,akkor nagyon beszopod
2010. okt. 4. 21:28
6/9 anonim válasza:
lehet hogy valahol nagyon nehéz megbukni de máshol biztos rendes kis tanárok vannak akik már azért se buktatnak meg senkit mert nekik degradálóhogy nem tanították meg semmire de egy ilyen szigorú tanár mint neki simán buktat nem csinálnak ügyet belőle, egyébként nincs azzal baj ha szigorú legalább talán rávesz hogy komolyan vedd a dolgot, és jó hogy érettségire készítenek fel nem csak úgy folynak az órák aztán majd érettségi előtt azt mondja hogy igazából nem így kell csinálni mert pl ott magadtól kel beszélni nem egy ilyen kis iskolás felelet hogy a tanár majd kérdez ha tudni akar valamit, (és a forrásokból kiírt információkért nem adhatnak pontot meg ami az atlaszban van évszámok azokért se)
2010. okt. 5. 00:06
7/9 anonim válasza:
Egyetemen meg 500 oldalt adnak ki ÁBRÁVAL.
2010. okt. 5. 05:22
8/9 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, h a mostani kötelezők mellé nektek már kelleni fog v.melyik term. tud. tárgyból érettségizni, és nehezíteni fogják az érettségit.
2010. okt. 5. 15:33
9/9 anonim válasza:
Mintha az én történelemtanáromról lenne szó. De végül csak leérettségiztünk mind. Úgyhogy ne félj az érettségitől; még meg is lehet ismételni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!