Főiskolások, most, hogy elkezdődött a tanév, úgy érzitek, jól választottatok, vagy pedig kiderült, hogy máshova kellett volna felvételizni?
Jó egyetemet választottam, csak a szak nem jó :S
ZMNE-BKMK, Had-és biztonságtechnikai mérnökin vagyok most. Nagyon rossz utálom a műszaki rajzot...
Félévkor átjelentkezek másik szakra :)
Egyébként maga a suli tetszik.
BKF
viszonylag jó suli
csak a sok zsidó na azokra nem számítottam :/
Kicsit megbántam, hogy ide jöttem (ELTE anglisztika). Egyelőre nem érzem, hogy nyújtana bármi pluszt is a képzés (legalábbis olyat nem, ami engem érdekel).
Jövőre Károli pszicho.
Elsőnek: mi a gondod a szakkal, bővebben?
Másodiknak? Mivel bántanak téged a zsidók?
Harmadiknak: Az anglisztikán mi a gond? Unalmas, vagy mindent tudsz, vagy bölcsészkedni kell, vagy nem tudsz majd elhelyezkedni?
Harmadik vagyok.
Kicsit mindegyik :) Nem vagyok az a tipikus bölcsész-beállítottságú valaki, így kicsit megszenvedem az ilyenekkel, mint pl. irodalomtudomány. A nyelvet imádom, de nem (számomra) értelmetlen, mi a 'költészet esszenciája' stílusban. Ebből kifolyólag számomra unalmas is, viszont az az óra, ami meg tényleg az angolról szólna (nyelvgyakorlat) , nah ott egyelőre tényleg nem lettem okosabb. Igen, az elhelyezkedés is zavar picit, nem azért, mert naivan azt hittem, ezzel majd megváltom a világot, ezzel a szakkal nincsenek különösebb terveim, csak az a baj, hogy így a motiváció sincs meg bennem, mivel -úgy tűnik- alapjáraton annyira nem érdekel a szak.
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segített.
Viszonoztam is őket pontokkal.
Hármas/utolsó, évfolyamtársa vagy a fiamnak. Éppen ugyanezeket mondja. Nagyon készült, hogy bejusson, kimagaslóan jó pontjai voltak, 100 %-os lett az angol érettségije. Most aztán több olyan tárgyat tanul, amihez semmi köze, mint ami miatt oda ment.
A többieknek is nagyon köszönöm. Én például szintén béna voltam műszaki rajzból. Összedolgoztunk. A fiúk rajzoltak nekem, én meg titráltam nekik a laboron. Az, hogy mennyire lehet együtt dolgozni, az azért helyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!