Bevezetnétek kötelező illemtan oktatást a diplomásoknál?
Figyelt kérdés
Én be!
Van hogy némelyikük olyan ocsmányul beszél mint egy kocsis
2023. febr. 8. 15:04
1/14 anonim válasza:
A sok nárcisztikus informatikusnak és mérnöknek nem ártana. Megjegyzem, a szakmunkásoknak se.
2/14 anonim válasza:
És ezt miért csak a diplomásoknál vezetnéd be, miért nem mondjuk általános iskolában? Egyrészt mindenkire ráférne, másrészt meg aki felnőttkoráig ezt nem tanulta meg, az akkor már nem fogja.
3/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinél bevezetném de a diplomásoknál már nem lehet megengedni alpári stílust szerintem
2023. febr. 8. 15:12
4/14 anonim válasza:
Iskolában osztályfőnöki óra keretében lehet beszélni róla 1x, annyi elég kéne hogy legyen. Vannak illemtankönyvek, az interneten végtelen mennyiségű információ a kulturált viselkedésről. Akit a szülei erre nem tanítottak, és maga sem hajlandó foglalkozni vele, arra kár is időt fecsérelni.
5/14 anonim válasza:
Aztán milyen jogon kritizálod te bárkinek a stílusát?
6/14 anonim válasza:
Bevezetném. Sőt csak hittant és illemtant kellene oktatni minden felsőoktatásban résztvevőnek. Szaktól függetlenül. Attól lesznek képzett, hasznos, szakemberek. Egy illedelmes bájcsevej délutáni teaközben sok emberen segített már, ellenben a káromkodó orvossal.
7/14 anonim válasza:
Igen, főként a gykn irogatóknak!
8/14 anonim válasza:
A kérdés provokatív és diszkriminál
9/14 anonim válasza:
(
Szerintem nem ,akkor az is diszkrimináció lenne neked, hogy kötelező nyelvvizsga!? Wtf
10/14 anonim válasza:
Azért diszkriminatív mert kizárólagosan a diplomásokra írta: "Van hogy némelyikük olyan ocsmányul beszél mint egy kocsis". Mivel valószínűleg neki nincs diplomája, irigységből szekálja az értelmiségieket. Sajnálom szegényt hogy ez a legnagyobb problémája az életben, azért tart ott ahol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!