Ha korházban akarom a közösségi szolgálatom letölteni akkor oda kell covid oltás?
Figyelt kérdés
Mivel eüs suliba járok ezért a korházat szeretném, viszont nem vagyok beoltva. Anélkül lehet e oda menni.2023. jan. 30. 05:08
21/23 anonim válasza:
Statisztika...lol...wahhahaha...csak egy agyamputált holtott kretén hisz statisztikáknak...amúgy már vágom,te vagy az a covidstatxopó fidióta,aki mindig ezzel a baromsággal jön...omg...de egy orbitális nagy nyomi az ilyen lény!!
Mégis mi?Hát,én nem tudom,hogy most épp minek azonosítod magad az lqhdtvxzypi+ idióták soraiban,jobb esetben is csak egy libsi hülyepicsára tippelnék. XD XD XD
22/23 anonim válasza:
Anyád utánad nem családit kapott, hanem kártérítést...
23/23 anonim válasza:
A járványügyi készültség bevezetéséről szóló 283/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet 3. §-a alapján a járványügyi készültség 2022. december 18. napján megszűnt.
Már nem kötelező az oltás az egészségügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!