Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha korházban akarom a közösség...

Ha korházban akarom a közösségi szolgálatom letölteni akkor oda kell covid oltás?

Figyelt kérdés
Mivel eüs suliba járok ezért a korházat szeretném, viszont nem vagyok beoltva. Anélkül lehet e oda menni.

2023. jan. 30. 05:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
9,na,min van,oltottkám?Már senki nem vevő a vakcináci propagandádra,kisgyerek.Te viszont mehetsz az ojtópontó,te szerencsétlen,beetetett,fogyibohóc!
2023. febr. 2. 20:57
 12/23 anonim ***** válasza:
Fuuh, most aztán nagyon be lettem "oltva". 🫢😅 De sem kisgyerek nem vagyok, sem bohóc. Szerencsétlen mondjuk igen, hogy ilyen fogyatékosok között kell élnem, mint Ti. Remélem attól is fosol, hogy chip is van az oltásban .. . Őszintén sajnállak, kemény lehet ilyen kevés ésszel életben maradni...
2023. febr. 2. 21:44
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Én nem fosok,mivel nem voltam akkora agyhalott,hogy beoltsam magamat egy méreglöttyel...te viszont jó nagy naiv vagy,öcsibohóc! :D

Emberek hullanak a löttyötöktől,vakcinácikám! :D

Azt sem tudod,hogy mit nyomtak beléd,vírusrettegő oltásmániás kisfiú! :D

Amúgy vicces,amikor a fogyatékosok fogyatékosoznak,csak röhögni tudok a tejbepapi szétoltott libsi fejeden. :D

Chip meg nem az oltásban lesz,bohócgyerek.Még ennyit sem tudsz?? :D :D :D

Kár,hogy bezárt az opni,oda kellene bezárni titeket,örökre! :D

2023. febr. 3. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:

🤣 ez jó, kérlek folytasd. (Hja, még fiú sem vagyok, képzeld...)

Eddig attól ment a rettegés, hogy az oltásban rejtették el a chipet. Most mi az új? 😅🤣

2023. febr. 3. 12:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Érdekes mellesleg, hogy a nem kevés alap betegséggel rendelkező 83 öreganyámnak sem lett baja az oltástól....
2023. febr. 3. 12:54
 16/23 anonim ***** válasza:

14,még az sem?Akkor mi vagy te kis xar? :D

Sosem ment attól,max. a te fogyi agyadban...hahaha

2023. febr. 3. 21:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
15,mert max. sós vizet kapott,te szerencsétlen oltáscopó.
2023. febr. 3. 21:28
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Hajrá,oltásmániás birkák,lehet menni a 20. adagért,bohóc vírusimádók! :D :D :D

Nem tudtátok,hogy a vájrusz bármelyik utcasarkon leszúrhat titeket?Bahhahahaaaaa!!!

2023. febr. 3. 22:01
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az ojtott barmok fogják elsőnek megzabálni a rovaros vagy rovarlisztes moslékot is.Az összes oltottbarom kihalásra van ítélve,természetes szelekció.
2023. febr. 3. 22:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a statisztika szerint épp az oltatlanok halnak meg főleg, de nem akarlak össze zavarni... mellesleg. Ha valaki nem fiú, akkor szerinted mégis mi? Sok opció nem maradt 😅 úristen, ilyen buta nem lehet valaki, de ezek szerint mégis lehet... nem írok többet, mert galambbal nem sakkozok.
2023. febr. 3. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!