Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogon levelezőn muszáj bejárni...

Jogon levelezőn muszáj bejárni a konzultációkra?

Figyelt kérdés
Korábban alapszakomon szintén jogi karon semmi értelme nem volt, meg ott nem is volt kötelező. Csak ppt olvasás volt, jegyzetek fent voltak, szóval mindent meg lehetett enélkül is tanulni. Gondolom jogon is a kötelező könyveket megveszem, órai jegyzet ha megvan, ezekből fel lehet készülni. Elég csak gyakra meg zh írós órára menni?
2023. jan. 28. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egyetemenként valami tanáronként is eltér.

(Egyik kollégám Szegeden jelentkezett levelező jogász szakra, elmondása alapján neki ott kellett lenni)

2023. jan. 28. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Másodéves vagyok levelezőn az ELTE-n. Egyetlen szemináriumos tárgy volt eddig (szemináriumokon bent kell lenni, három alkalom van egy félévben, egyet lehet kihagyni), ezt leszámítva viszont szorgalmi időszakban megtehetem, hogy egyáltalán nem megyek az egyetem közelébe sem, jelenleg így áll a helyzet.
2023. jan. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!