Egyetemen levelezős konzultációkra muszáj bejárni?
Az a baj, hogy munka mellett nincs annyi szabadságom, hogy mindig menjek, és az előadások 90%-án szinte csak ppt felolvasás van, arra meg kár az időt energiát pazarolni, meg tudom én is tanulni. Előző félévben is 4-es átlagom volt, előadásokon szinte nem is figyeltem, valamwlyik tanár meg úgy hadar, hogy értelme sincs bent ülni.
Nektek van valami tapasztalatotok ezzel? Sokan írják, hogy sosincsenek bent, csak vizsgázni mennek el, valakinek meg így is kötelező menni, merthogy az egyetem elvárja, szóval nemtom.
Nálunk amúgy az van hivatalosan, hogy levelezőn nem kötelező a részvétel, csak ajánlott, mivel annyi eszük szerencsére nálunk van a tanároknak, hogy tisztában vannak vele, hogy nem a f.szàt veri, aki nem jött, hanem valszeg munkája van, és emiatt nem tud, viszont így is van, aki katalógust írat, persze csak azzal az indokkal, hogy plusz pont vizsgán, aki ott volt.
Ilyenkor tapasztalataitok alapján nincs az, hogy valamelyik tanár úgy áll hozzá vizsgán azokhoz, akik nem voltak ott, hogy direkt szivatja őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!