Linux és SQL pár órás gyorstalpalót holt találok?
Figyelt kérdés
Junior alkalmazás üzemeltető interjúm lesz holnap és egy SQL és Linux teszt lesz. Ámbár mérnökinformatikus egyetemi diplomám van, én a képzést végigcsaltam és sosem tanultam egy szót sem. Valahol legalább alap kifejezéseket hol tudnék megtanulni 1-2 óra alatt?2023. jan. 25. 16:36
1/6 anonim válasza:
Ha 3,5 év alatt nem tanultalt meg 1-2 óra anyagot akkor most sem fogsz
2/6 anonim válasza:
Informatikus diploma szerezhető Linux ismeret nélkül? (nem a kérdezőnek szól, rosszindulat nélkül kérdezem)
3/6 anonim válasza:
Biztos van olyan szak/egyetem ahol nem kell.
5/6 A kérdező kommentje:
2: 1 félévet "tanultuk" csak. Erős kettes lett épphogy a ponthatáron, majdnem bukó volt másodjára is, még úgy is hogy online volt és lehetett mindent használni.
4: Kezembe nyomták a 8 oldalas papírtesztet és magamra hagytak. Kipuskáztam amit tudtam. Majd visszajeleznek.
2023. jan. 28. 11:46
6/6 anonim válasza:
Tehát úgy akarsz dolgozni a témában, hogy jóformán semmit nem tudsz az egészről? Mármint SQL és Linuxról. Kipuskáztad az egészet, így érdekes lesz a munkavégzésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!