Gyes mellett 4 órás munka más cégnél, úgy hogy közben van egy 8 órás munkahelyem, ahonnan gyes-en vagyok?
Lehet ilyet csinálni?
Tehát februárban lesz két éves a kisfiam. Megy bölcsibe. Gyes-en lennék még egy évig. Közben munkaviszonyban vagyok az előző cégemmel (8 órás munka, csak ugye itthon vagyok a gyerekkel).
Mi a legjobb?
- Felmondani a 8 órásban és GYES mellett dolgozni 4 órában?
- Nem mondani fel, GYES-en maradok, és mellette dolgozom 4 órában egy másik cégnél? (Egyáltalán lehet ilyet)
Jogilag mi lehetséges? És anyagilag hogy éri meg jobban?
Köszönöm, ha esetleg valaki ért hozzá, és válaszol.
Egyébként meg nem értem mitől gusztustalan. A 8 órás munkahelyrol nem kapok semmit továbbra sem.
A gyes huszonparezer forint és emellett elmennek 4 órában. Gyes mellett korlátlanul lehet dolgozni.
A jogi oldala érdekel. És hogy miért jobb, ha nem mondok fel a másik helyemen. (ahonnan mint jeleztem, nem kapok fizetést, max a szabadságjaim gyűlnek meg egy évig.)
És ha lej a gyes is, meg a 4 órás munkaviszony is, akkor ide a 8 orasba mennek vissza.
Mi ezen a gusztustalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!